četvrtak, 18. listopada 2012.

Predstavljanje knjige i radionica, 25. 10. u 18.30 - poziv na predavanje za sve zainteresirane


U knjižnici Ivane Brlić Mažuranić (Laurenčićeva 8, Zagreb) održat će se  25. 10. (četvrtak) u 18.30 predstavljanje knjige Biblioterapija i poetska terapija-priručnik za početnike koncipirano kao javno predavanje na koje pozivamo sve zainteresirane za područje biblioterapiju i poetsku terapiju (povijest područja, suvremena dostugnuća, osnovni modeli, primjeri dobre prakse).

Kako ne bi sve ostalo na teoriji, iza predavanja organizirana je radionica POETSKI KOLAŽ koja na nabolji način oprimjeruje neke važne biblioterapijske principe- sudionici radionice moći će odmah i doživjeti užitak rada na tekstu za koji ne trebaju posebne pripreme i predznanje, dovoljno je voljeti igrati se riječima i dopustiti im da nas vode u čarobni svijet kreativnosti. 

Ako se želite upoznati s autoricom knjige, saznati nešto o iskustvima, potvrdama i mogućnostima  terapijskog djelovanja teksta, nabaviti svoj primjerak knjige (s potpisom) te se odmoriti i razveseliti
u radionici koja Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima, pridružite nam se ovaj četvrtak- ulaz je slobodan i svi ste dobro došli!     

Nema komentara:

Objavi komentar