petak, 22. kolovoza 2014.

Inspirativni profesori književnosti - pišite nam o njima!

Tragamo za imenima profesora književnosti koji su znali (ili još uvijek to rade) prenijeti svoju ljubav prema jeziku i književnosti na svoje učenike. Ako ste imali takvog inspirativnog profesora (u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetu), javite nam se s informacijom - u kojoj školi radi (ili je radio/la), u kojem mjestu i postoji li način da se do te osobe može doći. Zanima nas kako se Vi kao učenici sjećate takvih profesora, nekih posebnih metoda rada, stava, glasa, držanja, humora, odnosa prema učenicima i prema gradivu, nekih posebnih trenutaka (ili nastavnih sati) koji su Vam ostali u sjećanju.

Tragamo za profesorima hrvatskog jezika i književnosti, stranih jezika i književnosti - uglavnom, sve što je povezano s jezikom i književnosti a ostavilo je traga kao poticaj za cjeloživotno učenje. 

Ako želite svoju priču podijeliti s nama, pošaljite nam je na ivana.basic.baj@gmail.com. Svaka informacija, makar samo ime i prezime osobe (i mjesto u kojem živi, u kojoj školi radi) važna je i poticajna!

Nema komentara:

Objavi komentar